ДП «СЗТФ «ПРОГРЕС» очолило українську експозицію на виставці MSPO-2021 у Польщі

Державне підприємство «Спеціалізована зовнішньоторговельна фірма «ПРОГРЕС» очолило об’єднану українську експозицію на 29-й Міжнародній виставці оборонної промисловості MSPO-2021, що з 7 по 10 вересня проходить у виставково-конгресовому центрі Targi Kielce в місті Кельце в Польщі.

На українському стенді в Польщі представлено низку найкращих новітніх розробок державних та приватних підприємств ОПК України.

Так, свою продукцію демонстрували учасники ДК «Укроборонпром» – це, зокрема, ДержККБ «Луч», ДП «Ізюмський приладобудівний завод», ДП «Конотопський авіаремонтний завод «АВІАКОН», ДП «Шосткинський завод «Імпульс», ДП «Миколаївський авіаремонтний завод «НАРП», ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор». Вони презентували в макетах та натурних зразках низку продукції українського виробництва – від ракетного комплексу РК-360МЦ «Нептун» та РСЗВ «Вільха» і до підривачів та капсулів боєприпасів, а також таких розробок, як, наприклад, керамічні бронепанелі.

Приватні оборонні компанії представили на виставці такі розробки, як безпілотна роботизована платформа «СКОРПІОН-2» з роботом-розвідником на борту від ТОВ «Інфоком ЛТД», а також контейнерна польова заправна станція «МАРС-13».

Водночас українські спецекспортери на чолі з ДП «СЗТФ «ПРОГРЕС» протягом виставки проведуть активну роботу з просування продукції підприємств українського ОПК на східноєвропейському ринку та пошуку партнерів для реалізації спільних проєктів, у тому числі й для посилення українського війська.